Nieuwsbrief

11 juli 2024

GeMEEnteLEVEN

Herman, de schoonzoon van Jan Wind is afgelopen week getroffen door een bacteriële infectie en heeft daardoor 3 dagen in Coma gelegen. Inmiddels is hij van de beademing af en lijkt het herstel in werking getreden. Jan en Jantsje zijn dankbaar dat zijn leven gespaard is gebleven. Laten we bidden voor verder herstel.

Vandaag begint ook in onze regio de zomervakantie. Vanaf deze plek wens ik iedereen een goede zomer. Of je nu thuis blijft of ergens heen gaat: Ga met God en Hij zal met je zijn!

Zondag 14 juli

De eredienst start om 11.30 uur; de voorganger is ds. Peter Trimp. Aan de dienst heeft hij als thema meegegeven:  Toch is er een open hemel!” (nav Genesis 28 : 10-2). In deze dienst vieren we ook het heilig avondmaal.

De collecte is dan bestemd voor de sportweek. De sportweek is terug van weggeweest en dit keer organiseren we het samen met wijkgemeente Oosterlicht van de PKN. Je gebed en hulp wordt op prijs gesteld. Dat geldt ook voor de gezamenlijk maaltijd die op vrijdag als afsluiting wordt gedaan. Zie daarvoor het bericht in deze app bij het kopje nieuwsberichten. In de dienst van zondag is ook het sportteam aanwezig.

In de dienst van zondag is ook Rakesj Joshi te gast. Hij is via Klik met onder andere Kees van der Leer in contact gekomen. Zie ook hiervoor het aparte bericht bij het kopje nieuwsberichten. Bij de koffie na de dienst kun je met hem in gesprek.

Verjaardagen: Marianne Martheze (14 juli); Arthur Hopman (17 juli); Robert Vink (18 juli); Marian Verhagen (18 juli); Klaas Wezeman (18 juli) en Reinier Mulder (20 juli) .Allen van harte gefeliciteerd en een mooi nieuw levensjaar gewenst onder Gods zegen.