Nieuwsbrief

6 juli 2023

geMEEnteLEVEN

Na deze week begint in onze regio de zomervakantie. Voor iedereen die op vakantie gaat: een fijne vakantie gewenst, om tot rust te komen, te ontdekken en weer nieuwe energie op te doen. Voor wie blijft: ook een goede tijd gewenst met vaak goed weer en rust.

Vorige week hoorden we het nieuws dat Daniel en en Yvonne de Wit in verwachting zijn van een kind. Wat een wonder dat dit mocht gebeuren. Dank aan God. Tegelijk bidden we God om zijn bescherming van deze zwangerschap. In het geval van Yvonne is de zwangerschap niet zonder risico.

Mooi nieuws ook voor Chris van den Berge. Hij is aangenomen op de bijbelschool in Noorwegen. Hij zoekt sponsors om dit verder mogelijk te maken.

ZONDAG 9 juli

Deze zondag hoopt dominee W. Scherff voor te gaan.

Mededelingen

De jarigen deze week zijn Wim van Dam, Anita Rozendaal, Willem Bekkink, Liam Wild, Joël Klapwijk, Daniël de Wit en Marianne Martheze. Alvast van harte gefeliciteerd en Gods zegen voor jullie nieuwe jaar!

De collecte is deze week Stichting de Haven. Ze zetten zich in voor moeders, dochters en zussen in de seksindustrie. Met onze gaven en gebed steunen we hen in dit belangrijke werk.