Nieuwsbrief

27 juni 2024

GeMEEnteLEVEN

Tijdens hun vakantie in de afgelopen weken mochten Dico en Corinne Melissant hun 40 jarig huwelijksjubileum vieren. Ze zijn God dankbaar dat zij samen en met hun kinderen en kleinkinderen deze mijlpaal mochten bereiken. Beiden weten uit ervaring dat een lang leven geen vanzelfsprekendheid is en dat het de zegen van God is dat ze dit moment konden vieren. Maurits en Teresa Wild mochten afgelopen dinsdag hun 25 jarig huwelijksjubileum vieren. Ook zij zijn God dankbaar dat zij dit moment mochten vieren. We wensen beide echtparen en hun gezinnen Gods onmisbare zegen toe voor de komende jaren.

En mooi nieuws in de categorie geslaagd: Gerlinde van Eijk, Leon Hamelink zijn geslaagd en Darissha Ramdas heeft op 1 na alle vakken gehaald. Later in het jaar mag ze de rekentoets opnieuw proberen.  Van harte gefeliciteerd met deze knappe prestaties!

Deze week mogen er weer veel gemeenteleden hun verjaardag vieren: Jantsje Jongsma (30 juni); Richard Mak (30 juni); Kees van der Leer (1 juli); Saar de Vos (1 juli) ; Tiny van de Nadort – de Boer (2 juli); Harro van Heukelum (2 juli): Goos Helder (2 juli); Cécile Deconinck (2 juli): Jojannekevan den Berg (3 juli); Bodey Brandsma (3 juli); Josephine de Vos 4 juli) en Roelinka Looij (4 juli). Allen van harte gefeliciteerd en een mooi nieuw levensjaar gewenst onder Gods zegen.

ZONDAG 30 JUNI

In de dienst van 11.30 gaat dominee Joop Schreuder voor. De collecte is dan bestemd voor inloophuis “Uitzicht”.

GEMEENTEWEEKEND 7 en 8 september

Ready, steady, go!!

Je kan je vandaag nog aanmelden voor dit fantastische en unieke weekend!!!

Het weekend start op zaterdagochtend rond 9:00 uur en eindigt op zondagmiddag 15:30 uur, met een mooi gevarieerd programma voor alle leeftijden.

Hopelijk allemaal tot ziens in Helvoirt!

Rob IJsselstijn, Marieke Schenkel, Henriëtte en Steven van de Berge, Maarten Klapwijk, Elise en Bart Verhaar en Susanne Schoonderbeek