Nieuwsbrief

25 augustus 2023

GeMEEnteLEVEN

Onze oudste broeder Ad Wondergem  kampt opnieuw met wondroos. Vorig jaar was hij daar een aantal maanden “mee zoet”….. laten we hopen en bidden dat het nu niet zo lang duurt. De antibioticakuur sloeg niet aan, maar de prednison lijkt zijn werk te doen. Hopelijk mag het herstel goed doorzetten. We wensen hem  sterkte en veel geduld!

Afgelopen donderdag  kreeg Erik Kers een motorongeluk; in een file werd hij aangereden door een automobilist. God zij gedankt had hij geen lichamelijk letsel, maar omdat zijn kortetermijngeheugen onvoldoende functioneerde hebben zij hem ter observatie in het ziekenhuis opgenomen; er werd daar een hersenkneuzing geconstateerd. Wat dat verder voor gevolgen heeft, is op dit moment nog onduidelijk. Vrijdagmorgen ging het gelukkig wat beter met Erik en zijn geheugen, maar ze houden hem nog wel in de gaten in het Beatrixziekenhuis.  Wat een schrik, ook bij Christine en de kleine Joëlle! We danken God voor bewaring, want het had zo heel anders kunnen aflopen (“hij heeft veel geluk gehad”, zo zei de politie) ! Laten we in het gebed om hen heen staan en bidden om een volledig herstel.

Ds Anne Rienks

ZONDAG 27 AUGUSTUS

11.30 uur ds. Cor van Breemen; het thema van de preek: ”Toekomst door Gods trouw”; nav 1 Koningen 9.

Mededelingen:

De jarigen van volgende week:   Ruchil Ramdas (29 aug); Isa Boddeüs ; (29 aug);  Nienke Streefkerk (1 sep) en  Nolan Bekkink (1 sep)    Allen alvast van harte gefeliciteerd en Gods zegen voor het nieuwe jaar!

De  collecte voor deze zondag: st Edukans ; hun visie: Kansen voor alle kinderen: “Onze droom is een wereld waarin ieder kind de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen en uit te groeien naar een volwassene vol zelfvertrouwen.  Een volwassene met de capaciteiten om zijn eigen toekomst te beïnvloeden. En een volwassene die zijn kinderen dezelfde kans geeft”

WEEKAGENDA

Maandag 28 augustus: moderamenoverleg

Zaterdag 2 september: start van het gemeenteweekend; vanaf 13.00 uur in en rondom het kerkgebouw

Zondag 3 september: 11.00 uur openluchtdienst (het Lingebos) 10.30 uur inloop met koffie

Zie verdere berichtgeving in de scipio app of andere communicatiekanalen.